За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

България получава около 25 000 ваксини срещу коронавирус в първите дни на януари

България получава около 25 000 ваксини срещу коронавирус в първите дни на януари

Около 25 000 дози от ваксината на „Пфайзер“ срещу коронавируса ще бъдат доставени в България на 4 или 5 януари. Това съобщи на брифинг директорът на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов.

До края на януари България ще получи още две пратки с по около 35 000 дози. Сред тях ще има и такива от „Модерна“, допълни Кирилов.

По-рано главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев съобщи, че ваксините ще пристигнат със самолет на летище София и след това ще бъдат разпределени и разпространени до регионалните здравни инспекции и лечебните заведения.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x