За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

1046 новозаразени с коронавирус у нас

1046 новозаразени с коронавирус у нас

1046 са новите случаи на коронавирус у нас. Те са установени с направените в последния ден на 2020 година 5739 теста. 3591 от тях са по метода PCR, а останалите 2148 са бързи антигенни. Това сочат данните на Единния информационен портал.

1192 души са се излекували през последните 24 часа. Общо 119 527 са преборили вируса. 4756 остават на лечение в болница. 464 са в интензивни отделения. Още 61 души са изгубили битката с болестта.

Най-много са новите случаи в София – 155. 107 са новоинфектираните в Пловдив. Във Варна новорегистрираните носители на вируса във Варна.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x