За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

274 новозаразени с коронавирус у нас

274 новозаразени с коронавирус у нас

274 са новите случаи на коронавирус у нас. Те са установени с направените в първия ден на годината малко над 2400 изследвания. 1831 от тях са PCR тестове, а 631 – бързи антигенни. Това сочат данните на Единния информационен портал.

Общият брой на заразените в страната надхвърли 202 000. Над 120 000 вече са преборили коронавируса. 816 души са излекувани на 1 януари. 4747 са настанени за лечение в болница. 462-ма от тях са в интензивни отделения.

28 души са изгубили битката със заболяването през последното денонощие. От началото на епидемията жертвите в България са 7604.

Най-много новозаразени има в София – 76. 44 са новоинфектираните във Варна. 35 новорегистрирани носители на вируса има в Бургас.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x