За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

В Сатовча събраха над 51 000 лева за сираци и деца с увреждания

В Сатовча събраха над 51 000 лева за сираци и деца с увреждания

51 305 лева е събраната сума от 11-тото издание на кампанията „Нека доброто продължи“, която се провежда в община Сатовча. Парите ще бъдат разпределени между деца без родители и такива с увреждания.

Значителната сума беше събрана чрез дарения в сградата на общината, както и чрез кметовете и по банков път. Кметът на Сатовча д-р Арбен Мименов обясни, че 94 деца са получили по 500 лева от събраните средства, а 7 абитуриенти – по 600 лева. Сумите са получени чрез родител или пълнолетен настойник.

От администрацията благодариха и на бизнесмена от Вълкосел Юсеин Малаев, който дари 42 чифта кожени зимни обувки на деца без родители от общината.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x