За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Масовата ваксинация срещу коронавирус ще започне в края на февруари

Масовата ваксинация срещу коронавирус ще започне в края на февруари

Масовата ваксинация срещу коронавирус ще започне в края на февруари. Това съобщи на брифинг здравният министър проф. Костадин Ангелов. А в сряда се очаква ЕС да одобри за употреба и ваксината на „Модерна“.

До края на февруари в България ще има достатъчно ваксини за масова имунизация. Тогава ще започне и втория фаза на ваксинацията, която обхваща възрастните хора, потребителите на социални услуги и учителите.

А малко преди 8 часа в страната пристигна и втората пратка от 25 000 дози на продукта на „Пфайзер“ и „Бионтех“. Те няма да се транспортират със специализиран транспорт, тъй като са в кашони със сух лед. А това ги запазва за 5 дни.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x