За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Двойно повече излекувани, отколкото новозаразени с коронавирус у нас

Двойно повече излекувани, отколкото новозаразени с коронавирус у нас

Почти двойно повече са излекуваните, отколкото новозаразените с коронавирус у нас. Това сочат данните на Единния информационен портал за вчерашния ден.

Новите случаи са 1002. Те са установени с 10 088 теста. 5541 са по метода PCR, a 4547 са бързи антигенни. Излекуваните за последното денонощие са 2023-ма. Така общият брой на преборилите вируса достигна 128 789.

За лечение в болница са настанени 4262-ма пациенти. 379 от тях са в интензивни отделения. Още 59 души са изгубили битката със заболяването в сряда. От началото на епидемията жертвите в България са 7961.

Най-много новозаразени има в София – 242-ма. 99 са новоинфектираните в Пловдив. Във Варна новите случаи са 77.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x