Роклите от дантела за плажа са идеални за момичета, които обичат да играят на пясъка и да плуват в морето. С такава рокля можете също така да си спретнете романтичен пикник на брега на плажа с вашия партньор, или слънчев обяд със семейството на брега.

    Най-доброто време за плаж е в горещия следобед, защото тогава можете да се насладите пълноценно на слънцето. Тогава е най-приятното време както за плажуване, така и за развлечение на брега. Плажът е идеална обстановка за някои игри на открито или за други забавни дейности.

    Момичетата, които планират еднодневна екскурзия до плажа, определено ще намерят роклите с дантела за много удобни и привлекателни. Това е дантелена рокля, изработена от гладки и меки материали, което я прави идеална за плажни дни. Можете да я носите през всеки сезон и повод, без значение колко официално или небрежно искате да се облечете, за да отидете на пикник, или просто да прекарате няколко дни на плажа. Най-хубавото при тези рокли е в това, че са и много евтини, което го прави перфектни за бюджета на всяко момиче.

    Разнообразие в стила на дантелените рокл за плаж

    Предлагат се много модели на дантелени рокли за плаж. За изработването им се използват различни тъкани като коприна, памук и лен. Най-често срещаните цветове са бял, слонова кост и телесен. Предлагат се и в по-големиразмери, така че всяка дама може да намери рокля, която да й пасва идеално.

    Някои от характеристиките, които тези рокли притежават, са бродираните шарки на елече, поли и яки. Обикновено полите са събрани на две части и отзад имат пищност. Те също имат волани, които са облицовани с нежни сатенени ленти. Някои варианти имат повече тюл, а други – ефектни талия и гръб.

     Романтика в дантела

     Ако планирате да сте на романтична среща, рокля с дантела е идеалният избор. Има предложения в различни цветове и стилове. Светлосиня рокля би изглеждала невероятно на вас на фона на срещата. Освен това, от такъв модел може да излезе страхотна сватбена рокля.

    Откъде да купя?

    Роклите от дантела, подходящи за плаж се предлагат на много различни места. Най-добре е да отидете в местен магазин във вашия район и те да ви направят рокля по поръчка. Това ще ви гарантира, че ще получите моделът така, както искате да бъде. Роклоята ще бъде направена и с фин качествен материал, който е издръжлив. Може дори да изберете да ви я изработят с пола от тюл, така че да добиете най-впечатляващ моден вид.

    Не забравяйте, че най-важното при вашата рокля е да ви бъде по мярка. Ако изпробвате няколко рокли и установите, че са прекалено тесни или твърде свободни, продължете да търсите. Точният размер е единственото, което има значение. Освен това наличието на добре стояща на вас рокля ще ви позволи да се чувствате уверени и секси.