Ако сте си закупили нов офис, или сте наели ново помещение, то е дошло времето да помислите за неговото обзавеждане.

Екипът на ObektivNews.com Ви споделя няколко практични съвета за това, как да обзаведете офиса си по подходящ начин, така че да бъде приветлив за посетителите и удобен за служителите.

Приятно четене…

Съвет номер 1 – разгледайте онлайн магазини за офис мебели, но посетете и търговски центрове, за да придобиете реална представа за конкретните мебели.

Например, решили сте да закупите даден модел офис столове, видяли сте от онлайн каталог модела и сте решили да го закупите за Вас и за Вашите служители. Но има нещо много важно, а именно тестването. Няма нищо по-добро от това да тествате даден модел офис стол и да усетите, дали ви приляга на човешкото тяло, или не.

Същото се отнася и за офис бюрата. Много често, от изображения, не може да се придобие ясна представа за габаритите, за размерите, за цвета и дизайна. Затова е добре да посетите шоурум.

Съвет номер 2 – не бързайте и не купувайте евтините офис столове и мебели, като цяло. По-добре изчакайте, докато не придобиете достатъчно добър бюджет, за да закупите по-висок клас мебели, отколкото да се нахвърляте на най-евтиното.

Съвет номер 3 – винаги се възползвайте от съвети на консултанти. Всеки онлайн магазин има на разположение консултант, човек, който има представа кои мебели са здрави и качествени, и кои не. Възползвайте се и попитайте. Попитайте и за най-купуваните модели и обърнете внимание на това, дали има рекламация към тези, към които сте се насочили. Тази информация е много ценна.

Например, винаги можете да се допитате, било то чрез онлайн чат, било то чрез запитване по имейл, дори по GSM, от тази компания, която е специализирана в предлагането на качествени и доказано добри офис мебели.

В никакъв случай не забравяйте, че мебелите в офиса са много важни, да не казваме най-важни и правят впечатление, както на Вашти клиенти, така и у Вашите партньори.

Не жалете средства, а покажете „мускули“ обзавеждайки офиса си по един чудесен начин.

Относно бюрата и офис рафтовете, и те като офис столовете са важни, тъй като са видими от посетителите. Много е важно да напаснете мебелите с интериора, затова понякога е нужно да се консултирате и с проектант. Това важи за по-големите офиси и за хора, които разполагат със солиден бюджет.

Ако бюджет липсва, ще се справите и сами, само трябва да не бързате и внимателно да помислите гамата от мебели, която ще отива най-добре на вече изградения Ви офис.

Каквото и решение да вземете, покупката на мебели онлайн е в много напреднал стадии в България, всеки купува и поръчва онлайн и не се тревожи от нищо.

Магазините, на които можете да видите препратки по-горе, предлагат безплатна доставка при специфични условия, като имате възможност да поръчвате повече от един модел стол, и да върнете този, който не Ви допада. Тази услуга може да оскъпи цената, но е важна, когато се колебаете между два и повече модела.

Вярваме, че съветите, посочени по-горе ще ви помогнат и лесно ще изберете нови офис мебели.

Всичко е във вашите ръце, желаем Ви успех!