„Не всяка жена се ражда красива, но ако до 30-годишна възраст не е станала такава, тя е просто глупава“. 

Думите са не на кого да е, а на модната икона, идол за мнозина и в наши дни Коко Шанел. 

Съгласни сме със знаменитата французойка, че красотата не е просто даденост, а за нея трябва да се борим и дори да я създадем, ако се наложи. 

Съвременният живот предлага много начини това да се случи.  Всички знаем, че има достатъчно методи за разкрасяване, които правят така, че жената да изглежда по-добре. Това, от своя страна, й вдъхва самочувствие и я прави не само по-красива, но и по-уверена и силна. 

Ние, от https://myankova.com/, имаме мисия и тя е да създаваме и поддържаме женската красота. 

Ето и услугите, които предлагаме: 

Миглопластика

Едно от най-големите оръжия на жените е изразителният поглед. За красивите очи са писани поеми, създавани са филми и какво ли още не. Ефективен съвременен метод за по-изразителен поглед е миглопластиката. Представлява прикрепване на синтетични влакна, имитиращи косъмчета, към естествените мигли. 

Понеже не правим компромиси с качеството, използваме само професионални продукти за миглопластика и ако ни се доверите, няма да сбъркате. Също така правим обучения за начинаещи по миглопластика, както и обучения мастър клас за напреднали. 

Ламиниране на мигли

Чрез този метод миглите са модерно извити и повдигнати, а погледът – изразителен и сияещ. Продуктите, които се използват, за да се постигне този ефект, са безвредни и щадящи, така че няма от какво да се притеснявате. Дори нещо повече, ламинирането включва дълбоко подхранване. Забравете за извивачката за мигли, тя вече няма да ви трябва. Ако заложите на ламинирането, ще подчертаете изразителността на очите си и ще изглеждате далеч по-добре от преди. Вече ще имате силата да покорявате сърца и умове!

Оформяне / боядисване на вежди

Красивият поглед зависи и от веждите, така че не ги пренебрегвайте. Много жени ги оформят сами, но по-добър вариант е да се доверите на професионалист. Ако го направите, веждите ви ще изглеждат страхотно и всеки косъм ще е на мястото си. Разбира се, всеки излишен косъм ще бъда махнат. 

Боядисването на вежди също става все по-популярно. Благодарение на него те стават по-плътни, по-обемни и по-гъсти. Веждите могат да се боядисат както с боя, така и с къна. Къната е по-малко трайна, но съдържа по-натурални съставки и затова много жени я предпочитат. 

Перманентен грим

Той е перфектен за жените, които имат забързано ежедневие и не разполагат с много време за поддържане на красотата си. Когато сте с перманентен грим, можете да си позволите да станете от леглото възможно най-късно и веднага да излезете. Това е привилегия, която до скоро изглеждаше като мечта. Сега обаче е напълно реална възможност. 

Перманентният грим е вид татуиране, чрез което, с помощта на игла, се внедряват специални пигменти в горния слой на епидермиса. Целта е да се подчертае определена част на лицето. Най-често се прилага за разкрасяване на очите, оформяне на веждите и по-плътни и обемни устни. 

Прически

Ако ви предстои присъствие на важно събитие, обърнете внимание на косата си – тя е едно от най-силните оръжия на жената.  Правим прически, предизвикващи уау ефект, прически, които няма да ви оставят незабележими, напротив – всеки ще гледа във вас с възхищение. 

Професионален грим

Както и хубавата прическа, така и професионалният грим е подходящ за официални мероприятия – когато искате да бъдете наистина неотразима. Професионалистът го съобразява с вашите черти на лицето, прическата, дрехите и личните предпочитания.  

Разбира се, при нас използваме само качествени и доказани във времето продукти, които ще направят кожата ви красива и сияеща от здраве. 

Доверете ни се и дайте шанс красотата ви да не остане незабелязана!