Всички сме виждали как в хранителните магазини понякога има щандове, пълни от-до с какви ли не хранителни добавки и спортни храни. Тези щандове може би изглеждат не толкова на място, но имайте предвид, че таргетираната група пак сте вие – трениращите и спортуващите активни хора, които търсят резултатите повече от всичко!

Това, че са толкова достъпни, обаче не ги прави толкова желани. В кое се корени причината?

Някак си е странно в един и същи магазин да се продава бял хляб с бяло пшенично брашно тип 500 и до него да има „нацепена батка“, стиснал кофа протеин, усмихващ се с цел да му се довериш. Нали?

Ето защо професионалистите от Workout.bg са създали едно онлайн кътче в уеб пространството, където хората като теб и твоите фитнес приятели да влизате и да пазарувате от място, предназначено само за хранителни добавки и спортни уреди и аксесоари. Звучи перфектно – те също го знаят.

С какво може да ти навреди хидролизатът

Като цяло с нищо. Наистина, видът хидролизат е един от най-качествените и първокласни продукти, предлагащи се на пазара.

Да, цената му със сигурност е малко по-висока, но това не бива да те плаши, защото продуктът си заслужава всяка стотинка. Самият процес хидролиза, от където идва и името на протеина, доказано е по-щадящ и крайният продукт остава с възможно най-добри показатели и качества.

Съставът му се състои от 80-90% белтъчини, характеризира се с особено добра разтворимост дори и в мляко, разграждането и усвояването му от организма също са рекордно добри. Този вид се слави и с една от най-добрите билогочини стойности на пазара.

Може би една от най-добрите новини в това четиво е свързана с това, че лактозата (захарите в млечните продукти) и мазнините са между 0.5-1%. Заради високите нива на полезност хидролизат някои хора ползват с медицински цели.

Защо да се довериш на Workout.bg

Workout.bg – компетентността на тези хора изобщо не е за подценяане. Те разбират тялото ти, а с малко от твоите подробности ще познаят и нуждите ти.

Ето защо е важно добре да ги информираш за целите си, ако решиш да се допитваш до тях за това и онова относно тренировки, хранене и желание за хранителни добавки. Действай още днес, а не чакай да мине уикендът, да дойде другата седмица и т.н.

Довери се на онези, които знаят как да ти помогнат, а не разчитат основно на приказки. Направи добро на себе си – направи добро за бъдещето си и действай сега, за да си здрав утре!